zaterdag

Hartjes van pannenkoek of pancake


Benodigdheden:
  • Pannenkoekenbeslag
of

  • Uitsteekvorm van een hartje
  • Boter of olie
  • Eventueel een paar druppels rode voedingskleurstof

Wat te doen?:
Maak het beslag volgens recept. Wanneer u roze of rode pannenkoeken of pancakes wilt maken voegt u een paar druppels rode voedingskleurstof toe. Verhit een klontje boter of een klein scheutje olie in de pan. Leg het uitsteekvormpje in de pan en schenk wat beslag in het vormpje. Wacht tot het beslag is gestold en aan een kant gebruind. Verwijder nu voorzichtig de uitsteekvorm en draai de pancake of pannenkoek om. Deze gezonde traktatie is klaar wanneer de pancake of pannenkoek aan beide zijden gebruind is.

Wanneer het beslag onder het uitsteekvormpje doorloopt en het hart daardoor slecht zichtbaar is kunt u er uiteraard voor kiezen om de hartvorm pas uit te steken als de pancake of de pannenkoek klaar is.

Hartjes van pannenkoek of pancake www.toptraktaties.nl 


Presentatie:
Leg deze gezonde traktatie op een mooie schaal of een groot bord. Gebruik eventueel meerdere schalen of borden om het trakteren makkelijker te maken. Een versiering van slingers op serpentines maken het geheel uiteraard extra feestelijk. Ballonnen raden we af om te gebruiken omdat deze snel in de weg zitten bij het uitdelen van deze gezonde traktatie.

Bron foto: harten op het bord

Geen opmerkingen:

Een reactie posten